Det är något visst med att träffa personer som har valt rätt karriärväg och brinner för sin grej och sitt företag. Fidan Durmaz är en sådan entreprenör, som talar om sina produkter med glöd och entusiasm och som är kunnig och driven. Här berättar hon om hur hon kom in i skönhetsbranschen och om de produkter hon har skapat.

Fidan har alltid varit insatt i skönhetsbranschen och hon som älskar att resa efter många års resor tröttnade hon på att gå runt med onödiga produkter. Därav letade hon efter en produkt som uppfyller hennes behov.

- Jag ville ha en produkt som innehöll allt man behöver i en flaska, för att undvika onödiga produkter. Efter många års forskning och research tillsammans med dermatologen skapade jag Déyonica Premium Face Mist 5 in One, säger Fidan entusiastiskt. 

Vad är det roligaste med att vara i skönhetsbranschen?

- De roligaste är att vara kreativ och presentera våra produkter mest av allt älskar att träffa människor runt om i världen.

Vilka produkter säljer du?

- Vi säljer vår prisbelönta Premium Face Mist och Energigivande sheet mask.

Vad har de för fördelar?

- Premium Face Mist gör så att du slipper gå runt med onödiga produkter denna flaska ger allt du behöver i applicering den fräschar upp och förser huden med peptider, antioxidanter, vitamin C, vitamin E Anti-aging ingredienserna förbättrar yttersta hudlagrets elasticitet, säger Fidan.

Den används före makeup (primer) och efter (setting spray). Misten sprayas över din makeup så den håller längre och jämnar ut fina linjer samtidigt som den ger extra lyster och fukt, tillägger hon.

- Perfekt ha med sig i handväskan eller om är ute och reser eller om man sitter framför dator för en extra hydra boost närsomhelst under dagen.

Energigivande sheet mask innehåller aktiva ingredienser som är utformade för att avlägsna trötthet och glåmighet från huden. En av de viktigaste ingredienserna i masken är peptider. Dessa ingredienser fungerar som byggstenar för huden och hjälper till att fylla ut fina linjer och rynkor som tänger in i huden runt ögonen och ansiktet.

- Med regelbunden användning av masken kan du uppleva en synlig minskning av fina linjer och en plumping effekt som ger en mjuk och smidig hud. Perfekt inför en event /fest om man behöver extra energi boost.

Vad säger kunderna om produkterna?

- De älskar våra produkter just för att de innehåller massa fina egenskaper och den ljuvliga doften är bara wow! Passar alla hudtyper och gjord för känslig hud. 100% vegansk .

Vad har du för framtidsplaner för ditt företagande?

- Vi kommer utveckla fler premium-produkter framöver som kommer säljas runt om världen.

Nina Jansdotter
Webbpedagog