Pär Skoglund är en säljare som säljer tankar och idéer om hur företag skall kunna göra fler, bättre och mer lönsamma affärer. Hans bidrag är att skapa tydliga och enkla strukturer kring hur man säkerställer företagens långsiktiga välfärd. Här berättar han om sin verksamhet.

Pär representerar tre olika varumärken: businessgarden, Industrinätverket och Digital Gardens. Han benämner sig själv som en obotlig optimist och det absolut roligaste han vet är att hjälpa sina kunder att skapa framgång.
- Att hjälpa andra att bli bättre och försäljning, har bara fallit sig naturligt från det att jag sålde Kvällsposten och jultidningar.

Det roligaste och mest meningsfulla med hans upplägg är möten med människor och de intryck och möjligheter dessa möten skapar.
- Att hjälpa, ofta teknikorienterade företag, med strukturerad försäljning som resulterar i att vi, med gemensamma krafter, skapar vinnare är fantastiskt tillfredsställande, säger Pär entusiastiskt.

Du nätverkar mycket, varför då?
- Att lära känna nya människor regelbundet genom nätverkande är oerhört berikande, det gör jag i många olika former. Dels genom att vara aktiv på Linkedin, dels genom ett av mina företag Industrinätverket och dels genom att genomföra affärsmöten över en grillad korv i businessgarden.

Viktigast av allt är att ha roligt och må riktigt bra, tillägger han och han mår bra genom att fortsätta så frön, skapa tillväxt och skörda framgång tillsammans med sina kunder genom businessgarden.
Om du som läser detta ännu inte har hunnit färdigställa säljplan för 2022 på ditt företag eller vill du bara bolla frågor kring försäljning – hör av dig – När du anlitar Pär får du > 62 400 timmars erfarenhet av försäljning i Sverige, i Norden och i Europa.
Pär agerar helt branschoberoende som inspiratör och bollplank – en uppskattad tjänst är ”hyr mig i 4 timmar i veckan under 12 veckor”, snabbt effektivt och lönsamt, avslutar han.

Pärs bästa nätverkstips:
Följ och ta intryck av de riktigt stora och professionella nätverkarna och lägg till din egen twist. Var nyfiken och intresserad av andra människor och deras förmågor, alla kan något. Det finns en ocean av möjligheter, satsa på kontinuitet, det kommer bära frukt!

 

Av Nina Jansdotter

Nina Jansdotter
Webbpedagog