Jenna Karlsson kom till Sverige 2009. Hon är från Sydafrika och flyttade till hit för att hon hade funnit kärleken här. Hon började först arbeta som personlig tränare, nutrionist och gruppledare. Nu är hon på en position på hälsoföretaget Pureness, där hon är glad för möjligheten att kombinera sina intressen för både hälsa och välmående med marknadsföring.

Jenna är en kvinna som är positiv och som ser möjligheter. Hon inleder intervjun med att berätta att hon fick jobbet, som så många andra, genom nätverkande. De flesta jobb brukar förmedlas genom att någon man känner tipsar en om en karriäröppning och så även i hennes fall. En tidigare kollega, rekommenderade henne för jobbet.

Jobbmöjligheten passade henne som handen i handsken, visade det sig, då hon har varit intresserad av hälsa ända sedan i unga år, redan som sextonåring. Hon har alltid varit mycket på gymmet eller spelat någon sport.

- Min utbildning har inriktat sig på näringslära och även på marknadsföring och detta blev mitt drömjobb, eftersom jag nu ska marknadsföra hälsoprodukter, säger Jenna entusiastiskt.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

- Att jag får möjlighet att nätverka och träffa många nya människor samt att jag får vara kreativ. Det är en kombination som jag trivs bra med.

Vad kan vara utmanande ibland?

- Att jag alltid måste ha kontroll på läget och omvärldsbevaka, då vi har så många duktiga konkurrenter. Jag behöver hela tiden komma på bra, nya idéer och hålla mig i framkant. Det är viktigt att alltid vara minst fem steg före.

Jenna tillägger att detta kan vara utmanande för henne, eftersom hon beskriver sig själv som en tävlingsmänniska och framgång är enda alternativet.

 Vad är det bästa med just Pureness?  Vad har ni på gång framöver i företaget?

- Att vårt varumärke är vad vi säger att det är. Vi döljer ingenting och är helt transparanta I vem vi är och vad vi står för. Plus såklart att alla våra produkter är rena och baserade på vetenskap.

Det som också är spännande är att vi har många underbara produkter under produktion, samt flera nya spännande samarbeten, avslutar Jenna med att berätta.