Foto: Jens C Hilner

Elvira Lundh driver företaget IMAGE BY ME som är en kombinerad webshop, showroom, lifestyle- och konceptbutik i Ystad och på nätet.  Här berättar hon om sitt företagande och hur hon kom in på sin bana samt vad det är som hon tycker är det bästa med sitt jobb.

Elvira inleder med att poängtera att hon tycker om att erbjuda sina kunder handplockade high-fashion mode och designinredning, där alla får en personlig och lyxig shoppingupplevelse. Dessutom jobbar hon även som inredningsstylist.

- Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans. Dessutom kan du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning, live i showroomet i Ystad. Där kan du även få personlig rådgivning.

Elvira fokuserar alltid både på design och hållbara produkter. Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar hon högkvalitativa produkter från sitt unika kontaktnät över hela världen.

- Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse. Därför har vi skapat ett unikt koncept med våra uppskattade vip-event  med modeshow.

Hur kom du in på din bana?

- Jag har alltid tyckt om att omge mig med vackra design- och inredningsdetaljer och möbler och jag har alltid klätt mig snygg då jag har enormt stor passion för mode. Jag visste ganska tidigt att jag ville starta eget företag inom dessa områden.

Nu har Elvira varit företagare i över tjugofem år. Det som driver henne menar hon, är i följande prioritetsordningen, kunden, passionen, produkten och utveckling.

Hon har utbildat sig till både inredningsdesigner samt fashionstylist och hon har stylat många företag samt privata hem. Hennes breda erfarenhet och genuina intresse för stil, interiör, mode, fashion och design, kommer väl till pass i hennes arbete, menar hon. Ett av Elviras mest prestigeprojekt var att inreda spa- och relaxavdelningen i Turning Torso i Malmö.

- Jag har drivit konsultföretag inom designkonsultationer och konceptbutik med både märkeskläder och designade inredningsprodukter i Helsingborg och Lund. Dessutom har jag utvecklat konceptet VIP EVENT, där designers, inspiratörer, föreläsare, bloggare, entreprenörer, inredningsstylister som inbjudna.

  

Vad är det roligaste med att driva företag?

- Jag har alltid jobbat med människor och jag brinner för att inspirera andra skapa en personlig stil och image. Det är just att jobba med människor och vara med i hela processen och se slutresultatet som jag gillar bäst.

Hennes ambition är att hjälpa någon skapa en väldefinierad stil. Hon vill locka fram det bästa ur varje unik person.

- Mitt mål med mitt företag är att alltid ligga i framkant och ha unika, trendiga och handplockade kläder, smycken, accessoarer och inredningsprodukter. Dessutom arbetar jag ständigt arbeta för att ta begreppet kundservice och shopping till nya nivåer, avslutar Elvira entusiastiskt.

Nina Jansdotter
Webbpedagog