Ammi Davidsson har arbetat med Marja Entrich i många år. Alla produkter är helt biologiska, från växtriket och innehåller vitaminer, mineraler och spårämnen som tas upp av huden, till skillnad från en produkt som ej är biologisk, som oftast gjord på bensinrester.

Vad jag Ammi brinner för när det gäller biologisk hudvård är att hon vet vilken stor nytta produkter gör för våra kroppar och natur, när alla råvaror tas ifrån odlingar som är ekologiska och ingenting skövlas. Hon älskar Marjas filosofi att värna om allt levande.

- Mina kunder är så tacksamma för den hjälp de får med vad för produkter de behöver.  Jag har kunder som handlat produkter i över trettio år, säger Ammi med ett leende.

Hur säljer ni era produkter?

- Vi säljer produkterna genom återförsäljare, terapeuter och hälsokost. Många använder ju sin dator idag.

Nu söker de människor som är Intresserad av biologisk hudvård och gärna kosttillskott, som vill jobba med att sälja dessa på nätet eller via homeparty eller hur man själv väljer att arbeta, tillägger hon.

- Vi lever ju i andra tider idag än när jag började för många år sedan, så min önskan är att hitta nya säljare som använder sitt eget sätt att arbeta med produkterna.

Vad gör att du orkar fortsätta att jobba på?

- För att jag älskar produkterna samt att hjälpa människor att må bra både in- och utvändigt.

Nina Jansdotter
Webbpedagog