Patrik Strandberg är en erfaren affärscoach, som drivs av att hjälpa andra att skapa förändringar för jobb inom näringslivet. Han har tidigare arbetat som säljare och ledare för branschfolk och har erfarenhet av att hjälpa kunder skapa resultat som effektivt förmedlar deras värde och talang. 

Patrik driver nyetablerade Stracon Group AB som erbjuder rådgivningstjänster för att verka tillsammans med, och hjälpa, industriföretag till en tryggare och hållbarare tillväxt. Genom sin tidigare erfarenhet har Patrik idag möjligheten att med gedigen kunskap erbjuda sina kunder support, nischad till just försäljning och marknads uppbyggnad.

- Förbättrar du dina metoder idag så kan du också förvänta dig att få förbättrade resultat imorgon.

I samband med att ett företag växer kan frågorna bli fler och besluten svårare att ta. Företag med tillväxtplaner ställs ofta inför problem som de inte alltid kan lösa på tu man hand, dessa problem kan göra så att tillväxten saktas ner och möjligheter försvinner.

För att företagen inte ska göra ett alltför stort tapp när dessa problem tillkommer, så hjälper Patrik sina kunder genom att coacha och ge stöd för att hjälpa bolaget vidare utan att sakta ner tillväxten. 

- Vi vill stötta andra i näringslivet som kan behöva hjälp med tid, kunskap och erfarenhet för stunden, oavsett om det handlar om uppbyggnad av en hel marknadsplattform eller förstärkning av en ägarens roll i strategi eller ledarskap. 

För dem är det viktigt att du som kund känner tryggheten i att arbeta med dem.  De säljer och levererar väl matchade kundlösningar där varje bemanningsuppdrag matchas individuellt, hållbart och fördomsfritt.

Just pålitlighet, engagemang och fördomsfrihet är Patriks ledord.  Fördomsfrihet är baserat på att alla våra rekryteringar sker objektivt och fördomsfritt, med vetskapen att mångfald berikar, menar han.  

Vad som driver Patrik till framgång är hans genuina vilja att hjälpa andra och att göra samhällsnytta.  

- Vi ser att vårt arbete genom våra kunders tillväxt skapar fler arbetstillfällen i regionen, förklarar han.

Patriks tre anledningar till varför man ska använda sig av en konsult:
 

  • Konsulter är snabbt självgående och besitter specialistkompetens och stor erfarenhet inom sitt område. 
  • En konsult är inte anställd av företaget och de behöver därför inte betala skatt, sociala avgifter och andra förmåner. 
  • En konsult är en investering för framtiden. 

Av Selma Jemelka som är virtuell assistent på Jemva AB

 

 

 

Nina Jansdotter
Webbpedagog